Vraag aan de gemeente? Stuur een WhatsAppje

Home > Inwoners > Nieuwsberichten > Vraag aan de gemeente? Stuur een WhatsAppje

Vraag aan de gemeente? Stuur een WhatsAppje

In Waddinxveen kunnen inwoners via WhatsApp vragen aan de gemeente stellen. WhatsApp wordt door bijna 10 miljoen Nederlanders gebruikt en is daardoor een mooie toevoeging aan de andere communicatiemiddelen van de gemeente.

Hoe werkt het?

Het WhatsApp-telefoonnummer van de gemeente Waddinxveen is 06 38825030. Dit telefoonnummer kan alleen worden gebruikt om WhatsApp-berichten te sturen. WhatsApp-berichten worden behandeld tijdens kantooruren. We reageren binnen 24 uur, in veel gevallen gebeurt dit zelfs binnen een uur. 
De reactie zal kort en bondig zijn en we zullen regelmatig verwijzen naar het digitale loket. Het is niet mogelijk om via het speciale WhatsApp-telefoonnummer naar de gemeente te bellen of een sms te sturen. Ook is het niet mogelijk een melding openbare ruimte via WhatsApp te doen. Dit kan alleen via Fixi: www.fixi.nl/waddinxveen

WhatsApp

WhatsApp is een gratis berichtenservice waarmee je elkaar een tekstbericht stuurt. Het is ongeveer hetzelfde als het versturen van een sms, maar dan via het internet. Voor Whatsapp heb je een smartphone nodig met een internetverbinding of WiFi. Behalve tekstberichten kun je ook foto’s, video’s en geluidsopnames versturen en je locatie delen.
 

RSS