Waddinxveen App

Home > Inwoners > Waddinxveen App

Waddinxveen App

afbeelding Waddinxveen app

De gemeente Waddinxveen heeft een eigen App ontwikkeld. Met de Waddinxveen App blijft u snel en mobiel op de hoogte van actueel nieuws en aankondigingen van de gemeente. Via de app kunt u ook direct in contact komen met de gemeente. De berichten uit de App vindt u ook op onze website. Daar kunt u vaak meer informatie over een onderwerp vinden. Bij 'werk in uitvoering' vindt u op de website vaak meer achtergrondinformatie in de vorm van bijlagen. Die kunnen niet worden getoond in de App.

Meldfunctie

De meldfunctie in de app gebruikt u om ons te waarschuwen als u ergens een euvel in de omgeving ziet. Denk daarbij aan een omgevallen boom, vandalisme, afval op straat, losliggende stoeptegels of een gevaarlijke situatie. In de app kunt u er een foto van maken, uw locatie automatisch door laten geven en uw contactgegevens invullen.
Urgente meldingen geeft u altijd door via het telefoonnummer 14 0182. Doe dit niet via de app. Spoedeisende zaken kan onze piketdienst zo direct oppakken.

Pushberichten

Heeft u de app gedownload, dan kunnen wij u bereiken via een pushbericht. Doet er zich een alarmerende situatie in Waddinxveen voor, dan sturen wij een bericht naar de gebruikers van de app. Deze meldingen vanuit de gemeente zijn preventief en geheel kosteloos. Hiervoor moet u bij het downloaden van de app de mogelijkheid om pushberichten te ontvangen accepteren.

Tips of opmerkingen

De app is continue in (door)ontwikkeling. Mocht u tips of opmerkingen hebben over de Waddinxveen app, stuur uw reactie dan naar webredactie@waddinxveen.nl .

 link naar Google playlink naar App Store