WADzzp.nl – hét platform van Waddinxveense ZZP’ers

Home > Ondernemers > Ondernemerszaken > WADzzp.nl – hét platform van Waddinxveense ZZP’ers

WADzzp.nl – hét platform van Waddinxveense ZZP’ers

logo Wadzzp.nl

Waddinxveen telt vele ZZP-ers. Volgens een telling van de KvK (2013) wel 1500. Velen van hen hebben een werkplaats of bureau aan huis of een locatie extern. In de meeste gevallen geen traditionele etalage

Waddinxveners weten vaak niet van het bestaan van zo een veelkleurig palet aan eenmanszaken. En vele ZZP’ers weten niet van het bestaan van collega-ZZP’ers in hun gemeente.

WADzzp.nl wil bekendheid geven aan de vele ZZP’ers, de ZZP’ers een gezicht geven die Waddinxveen rijk is. Dus alle ZZP-ers onder handbereik, voor inwoners, andere bedrijven, de Gemeente en klanten. Door verbinden samen sterker.

ZZP’ers in Waddinxveen zijn werkzaam in een scala aan branches. U vindt die op dit platform. U kunt zoeken op categorie en op naam van een individuele ZZP’er. Bij elke ZZP’er staan de bedrijfsgegevens vermeld en er is een mogelijkheid tot doorklikken naar de website.

WADzzp.nl is een logisch vervolg op eerder initiatieven die zijn gedaan voor ZZP’ers in Waddinxveen. Zo organiseerde Theo van Eldik in 2013 de ZZP-avond op het Gemeentehuis i.s.m. KvK en Gemeente Waddinxveen waar ca. 60 ZZP’ers aanwezig waren. In 2014 startte hij de Facebookgroep ZZP Waddinxveen.
Nu dus WADzzp.nl.

Als Waddinxveense ondernemer kunt U ook lid worden door u in te schrijven op wadzzp.nl.

Contact gemeente

Contactformulier
Telefoon: 14 0182 (geen kengetal)
Beukenhof 1, 2741 HS
Postbus 400, 2740 AK Waddinxveen
Facebook: @gemeenteWaddinxveen
Twitter: @gemeenteWveen
WhatsApp: 06 38825030

Afspraak maken

Alle contactgegevens


Heeft u behoefte aan persoonlijke begeleiding bij het ondernemen?

Op Ondernemersplein.nl vindt u alle informatie van de overheid voor ondernemers.