Keurmerk veilig ondernemen

Home > Ondernemers > Veiligheid > Keurmerk veilig ondernemen

Keurmerk veilig ondernemen

Het Keurmerk Veilig Ondernemen(KVO) staat voor een samenwerkingsovereenkomst tussen ondernemers en verschillende overige partijen zoals de gemeente, politie en brandweer. De doelstelling van het KVO is om gezamenlijk te werken aan een veilige en prettige omgeving voor zowel de ondernemers als bezoekers van bedrijventerreinen en winkelgebieden.

Bedrijventerreinen en winkelgebieden komen voor KVO- certificatie in aanmerking als zij een aantal structurele maatregelen op het gebied van veiligheid treffen. Samenwerking tussen verschillende organisaties staat hierbij centraal. Na certificatie blijven de partners samenwerken om het certificaat te behouden en om hogere certificaten te behalen.

Met maatregelen zoals inbraak-, overval- en brandbeveiliging zorgt het KVO voor een veiliger en prettiger werkomgeving. De bedrijfsschade neemt af en het imago van het winkelcentrum of bedrijventerrein wordt verbeterd. Bovendien maakt het KVO de aanpak van criminaliteit en brandveiligheid voor de politie en brandweer een stuk effectiever.

In Waddinxveen voldoen het bedrijventerrein Coenecoop en de winkelgebieden Koningin Wilhelminaplein, Dorpstraat en het Gouweplein aan de eisen van een KVO-certificaat. Na het behalen van de certificatie zijn de partners samen blijven werken om het certificaat te behouden en om hogere certificaten te behalen.

Contact gemeente

Contactformulier
Telefoon: 14 0182 (geen kengetal)
Beukenhof 1, 2741 HS
Postbus 400, 2740 AK Waddinxveen
Facebook: @gemeenteWaddinxveen
Twitter: @gemeenteWveen
WhatsApp: 06 38825030

Afspraak maken

Alle contactgegevens


Heeft u behoefte aan persoonlijke begeleiding bij het ondernemen?

Op Ondernemersplein.nl vindt u alle informatie van de overheid voor ondernemers.