Bestemmingsplan en omgevingsvergunning ‘Tweede Bloksweg nabij 70 A12 Noord'

Home > Bestuur > Bestemmingsplannen en milieueffectrapportages > Bestemmingsplannen > Bestemmingsplan en omgevingsvergunning ‘Tweede Bloksweg nabij 70 A12 Noord'

Bestemmingsplan en omgevingsvergunning ‘Tweede Bloksweg nabij 70 A12 Noord'

De gemeenteraad heeft op 12 november 2014 het Bestemmingsplan ‘Tweede Bloksweg nabij 70 ongewijzigd vastgesteld.

Bestemmingsplan digitaal inzien

Het bestemmingsplan is als pdf-bestand hieronder te downloaden.

Het plangebied van bestemmingsplan ‘Tweede Bloksweg nabij 70’ beslaat het gebied dat gelegen is in de oksel van de A12 en de Tweede Bloksweg/Beijerincklaan. Door middel van dit bestemmingsplan ontstaat de mogelijkheid een bedrijfspand op te richten voor bedrijvigheid in milieucategorie 4.1.

Vaststellingsbesluiten

Op 2 oktober 2013 heeft de gemeenteraad besloten de coördinatieregeling als bedoeld in artikel 3.30 lid 1 onder b van de Wet ruimtelijke ordening in het kader van het bestemmingsplan ‘Tweede Bloksweg nabij 70’ toe te passen. Dit besluit houdt in dat tegelijk met de voorbereiding en bekendmaking van het bestemmingsplan het daarmee samenhangende besluiten op de aanvraag omgevingsvergunning, zowel in tijd als procedureel gelijk op gaan lopen. Dit betekent dat gelijk met de vaststelling van het bestemmingsplan, de bijbehorende omgevingsvergunning is verleend. De volgende stukken liggen dan ook mede ter inzage:

  1. Het op 12 november 2014 ongewijzigd vastgestelde bestemmingsplan ‘Tweede Bloksweg nabij 70, A12 Noord’ (NL.IMRO.0627.bp2blokswegnabij70-0401).
    Bevoegd gezag: de gemeenteraad van Waddinxveen;
  2. De op 20 november 2014 verleende omgevingsvergunning voor het oprichten van bedrijfsgebouw nabij de Tweede Bloksweg 70 in Waddinxveen.
    Bevoegd gezag: burgemeester en wethouders van Waddinxveen.