Bestemmingsplan Henegouwerweg 113

Bestemmingsplan Henegouwerweg 113

Met ingang van 9 juli 2009 ligt gedurende zes weken, het op 1 juli 2009 door de gemeenteraad vastgestelde bestemmingsplan “Henegouwerweg 113” voor een ieder tijdens openingsuren ter inzage bij de Publieksbalie. Ook is het plan digitaal raadpleegbaar onderaan deze pagina.

 

Dit bestemmingsplan maakt het mogelijk om het hoveniersbedrijf, dat thans is gevestigd op het adres Henegouwerweg 113a, naar het perceel Henegouwerweg 113 te verplaatsen. Het bestemmingsplan geeft een gedetailleerde bestemming voor het hoveniersbedrijf en heeft enkel betrekking op het perceel Henegouwerweg 113. Het plangebied ligt aan de oostzijde van de Gouwe en wordt begrensd door de Henegouwerweg, de naaste percelen van Henegouwerweg 113 (nrs. 112 en 113a) en de achtergrens van het perceel Henegouwerweg 113, zijnde de grens met Groene Hart.

 

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan beroep worden ingesteld tegen het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State door:

  • een belanghebbende die tijdig een zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht;
  • een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten, dat hij niet zijn zienswijze naar voren heeft gebracht bij de gemeenteraad tegen het ontwerpbestemmingsplan.

Beroepschriften moeten worden gericht aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Degene die beroep heeft ingesteld kan een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

 

Het bestemmingsplan treedt in werking een dag na afloop van de beroepstermijn, tenzij gedurende die termijn naast het instellen van beroep ook een voorlopige voorziening is gevraagd. In dat geval treedt het besluit niet in werking tot op dat verzoek is beslist.