Bestemmingsplan "Hospice"

Bestemmingsplan "Hospice"

De raad heeft op 1 juni 2016 het bestemmingsplan ‘Hospice’ gewijzigd vastgesteld. Het bestemmingsplan is opgesteld met als doel om de planologische mogelijkheid voor een Hospice te creëren. Het plangebied is gelegen op het terrein van Onderweg 8 achter Plasweg 27. Voor de exacte ligging wordt u verwezen naar de stukken.

Bestemmingsplan digitaal inzien 

Onderaan de pagina kunt u het bestemmingsplan inzien in pdf-formaat.

Wijzigingen bestemmingsplan tussen ontwerp en vaststelling

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Hospice’ heeft van 17 december 2015 tot en met 26 januari 2016 voor een ieder ter inzage gelegen. Gedurende de termijn is een zienswijze ontvangen van een omwonende. Deze zienswijze is beantwoord in de ‘Nota van beantwoording zienswijzen ontwerpbestemmingsplan ‘Hospice’.

De zienswijzen hebben niet geleid tot een aanpassing van het bestemmingsplan.

Er zijn wel ambtshalve wijzigingen doorgevoerd in het plan. De belangrijkste wijziging is de toevoeging van een wijzigingsbevoegdheid aan het plan. Hiermee wordt toekomstige flexibiliteit geboden om de hospice om te zetten in twee woningen.

Voor de exacte omschrijving van alle wijzigingen wordt verwezen naar de lijst van wijzigingen als opgenomen in de nota van beantwoording zienswijzen.

In het archief: