Bestemmingsplan Kerkweg-Oost achter nr. 193, Roskamlocatie

Home > Bestuur > Bestemmingsplannen en milieueffectrapportages > Bestemmingsplannen > Bestemmingsplan Kerkweg-Oost achter nr. 193, Roskamlocatie

Bestemmingsplan Kerkweg-Oost achter nr. 193, Roskamlocatie

De gemeenteraad heeft op 8 juli 2015 het bestemmingsplan “Kerkweg-Oost achter nr. 193, Roskamlocatie” vastgesteld. Dit bestemmingsplan vervangt voor dit plangebied het thans geldende bestemmingsplan “Van Station tot Hefbrug”.

Bestemmingsplan digitaal inzien

Het bestemmingsplan is als pdf-bestand hieronder te downloaden.
 

Dit bestemmingsplan vervangt voor dit plangebied het thans geldende bestemmingsplan “Van Station tot Hefbrug”. Het plangebied van bestemmingsplan ‘Kerkweg-Oost achter nummer 193’ beslaat in hoofdzaak het gebied dat gelegen is tussen de Julianastraat, de Kerkweg-Oost en het Raadhuisplein. Voor de exacte begrenzing van de deelgebieden verwijzen we naar de verbeelding bij het bestemmingsplan.

Het bestemmingsplan biedt het planologisch kader voor de herontwikkeling van het terrein van de voormalige smederij Roskam. De ontwikkelaar heeft de wens om op het perceel 10 startersappartementen en een centrum voor gezondheid, bestaande uit commerciële ruimtes, maatschappelijke voorzieningen en maximaal 32 (zorg)appartementen te realiseren. Met voorliggend bestemmingsplan wordt voorgenoemde ontwikkelingen planologisch mogelijk gemaakt.