Bestemmingsplan ‘Stal Everse Noordeinde 142-150b Waddinxveen’

Home > Bestuur > Bestemmingsplannen en milieueffectrapportages > Bestemmingsplannen > Bestemmingsplan ‘Stal Everse Noordeinde 142-150b Waddinxveen’

Bestemmingsplan ‘Stal Everse Noordeinde 142-150b Waddinxveen’

De gemeenteraad heeft op 17 december 2014 het bestemmingsplan ‘Stal Everse, Noordeinde 142-150b, Waddinxveen’’ gewijzigd vastgesteld.

Bestemmingsplan digitaal inzien

Het bestemmingsplan is als pdf-bestand hieronder te downloaden.

Het plangebied bestaat uit twee agrarische bouwpercelen, te weten Noordeinde 142 respectievelijk 150b en de daar omheen gelegen agrarische gronden. Voor de exacte begrenzing van de deelgebieden verwijzen we naar de verbeelding bij het bestemmingsplan.
Het bestemmingsplan ‘Stal Everse, Noordeinde 142-150b, Waddinxveen’ vervangt voor dit plangebied het thans geldende bestemmingsplan Waddinxveen Noord-West. Het voorliggende bestemmingsplan heeft de volgende doelstellingen:

  • het verruimen van de agrarische bestemming, om zo het gebruik van de gronden en het agrarisch bouwperceel Noordeinde 142 ten behoeve van een paardenhouderij planologische mogelijk te maken.
  • de vergroting van het bouwvlak op het perceel Noordeinde 142, om zo de realisatie van een nieuwe paardenstal planologisch mogelijk te maken;

Bekendmaking:

Achtergronddocumenten