Uitwerkingsplan Triangel Linten 4

Uitwerkingsplan Triangel Linten 4

B&W hebben op 20 september 2016 het uitwerkingsplan "Triangel Linten 4" vastgesteld.

Hierin wordt voor het perceel Tweede Bloksweg 20b een planologische regeling uitgewerkt, deze uitwerking is in overeenstemming met de Visie inpassing Tweede Bloksweg en Tuinbouwweg. Op het perceel wordt een extra woning mogelijk gemaakt. De nadere uitwerking is conform de uitwerkingsbevoegdheid, zoals opgenomen in artikel 6 van het bestemmingsplan “Triangel” (vastgesteld 24 september 2008).

Het besluit tot vaststelling van het uitwerkingsplan, het uitwerkingsplan “Triangel Linten 4” (NL.IMRO.0627.upTriangellinten4-0401), het bestemmingsplan “Triangel” en de bijbehorende documenten liggen met ingang van 29 september gedurende zes weken (tot en met 9 november 2016) tijdens openingsuren voor iedereen ter inzage bij de Publieksbalie op het gemeentehuis. De stukken zijn eveneens raadpleegbaar via www.waddinxveen.nl en ruimtelijkeplannen.nl.

Belanghebbenden die tijdig hun zienswijze over het ontwerpuitwerkingsplan bij het college van B&W kenbaar hebben gemaakt en/of belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij daartoe niet in staat zijn geweest, kunnen gedurende bovengenoemde termijn van terinzagelegging schriftelijk beroep instellen tegen het besluit tot vaststelling van het uitwerkingsplan “Triangel Linten 4”. Het beroepschrift moet gezonden worden aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage. Voor het in behandeling nemen van het beroepschrift is griffierecht verschuldigd.

Het besluit tot vaststelling van het uitwerkingsplan treedt in werking daags na afloop van voormelde beroepstermijn.