Wijzigingsplan Zesde Tochtweg 6a en 7

Home > Bestuur > Bestemmingsplannen en milieueffectrapportages > Wijzigingsplannen > Wijzigingsplan Zesde Tochtweg 6a en 7

Wijzigingsplan Zesde Tochtweg 6a en 7

Burgemeester en wethouders van de gemeente Waddinxveen maken bekend dat zij op 30 januari 2018 het 'Zesde Tochtweg 6a en 7, Waddinxveen' ongewijzigd hebben vastgesteld.

Het wijzigingsplan is opgesteld om twee agrarische bedrijfswoningen om te zetten naar twee plattelandswoningen. In een plattelandswoning is het mogelijk om te wonen zonder binding met het achtergelegen agrarische bedrijf, waartoe de (bedrijfs)woning behoorde. Het betreft de woningen Zesde Tochtweg 6a en 7.

Raadplegen van het wijzigingsplan 'Zesde Tochtweg 6a en 7, Waddinxveen'

Het besluit tot vaststelling en het wijzigingsplan zijn met ingang van 8 februari 2018 gedurende zes weken (tot en met 14 maart 2018) raadpleegbaar via de computer bij de Publieksbalie op het gemeentehuis, Raadhuisplein 1. Voor de openingstijden wordt verwezen naar de gemeentelijke website www.waddinxveen.nl. Het plan is ook raadpleegbaar via de website van de gemeente Waddinxveen, www.waddinxveen.nl. Een andere mogelijkheid voor het inzien van het wijzigingsplan is via www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0627.WP6eTochtwg6Aen7-0401.

Beroep

Belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijze tegen het ontwerpwijzigingsplan hebben ingediend, kunnen gedurende bovengenoemde termijn van terinzagelegging schriftelijk beroep instellen tegen het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan 'Zesde Tochtweg 6a en 7, Waddinxveen'. Het beroepschrift moet gezonden worden aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage. Voor het in behandeling nemen van het beroepschrift is griffierecht verschuldigd. Het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan treedt in werking daags na afloop van voormelde beroepstermijn.

Voor meer informatie over deze publicatie of het wijzigingsplan kunt u contact opnemen met de heer U. Yntema via 14 0182.