Opening Nationale Sportweek

Home > Inwoners > Sport in Waddinxveen > Opening Nationale Sportweek

Opening Nationale Sportweek

Dit item is gearchiveerd op 24-01-2018

Zaterdag 17 september verzorgde wethouder Leferink de aftrap voor de Nationale Sportweek op het Gouweplein. Wethouder Leferink opende de week door aan te geven dat sport en bewegen gezond is en je daar fit bij voelt..

Na deze opening volgde twee spetterende optredens van de jongens hiphopgroep van Studio Da Danza. Na de optredens was er een sportieve modeshow van leden van de deelnemende sportclubs aan de Waddinxveense Sport Strippenkaart. Het thema van de sportweek 2016 is 'ik neem je mee'.

Sportverenigingen in Waddinxveen zetten het komende jaar hun deuren open voor belangstellenden, zodat zij kennis kunnen maken met hun (on)bekende sporten. Zie hiervoor www.waddinxveen.nl/sport

Aan de aanwezigen op het Gouweplein is de Sport Strippenkaart en een Waddinxveense sportbidon uitgereikt.Als afsluiting was er demonstratie van  Bootcamp Waddinxveen op de Marktstraat

Maandag 19 september is door wethouder Leferink een bezoek gebracht aan de gymles van de Koning Willem Alexanderschool om aan alle leerlingen de Sport Strippenkaart uit te reiken. Er werden gelijk al enkele sporten geroepen door de leerlingen waar ze wel kennis mee wilde maken. Een goed begin van de week!