Sportgala 4 november 2016

Home > Inwoners > Sport in Waddinxveen > Sportgala 4 november 2016

Sportgala 4 november 2016

Dit item is gearchiveerd op 05-11-2016
poster sportgala

De Lionsclub Tsuytende roept alle Waddinxveense sportclubs op hun favoriete sporter of sportvereniging te nomineren!

Voor de 4e keer op een rij organiseert de Lionsclub Tsuytende de Waddinxveense sportverkiezingen

Vanaf dit jaar worden de verkiezingen omgedoopt tot 'het Waddinxveense sportgala' dat op 4 november 2016 zal plaatvinden in de locatie van het Coenecoop College.

De laatste editie van dit evenement – oktober 2015 -was zeer succesvol en bij de feestelijke uitreiking van de sportprijzen waren enkele honderden mensen aanwezig. De Lions hebben de sporters en de sportverenigingen goed in het zonnetje kunnen zetten en dat willen ze dit jaar opnieuw doen met een groots sportgala en bijbehorende verkiezingen.

Omdat de Lions de sportprestaties die in Waddinxveen zijn geleverd in de volle breedte willen stimuleren, wordt tijdens het sportgala niet alleen aandacht besteed aan de winnaars van de sportverkiezingen, maar worden alle kampioenen en kampioensploegen in welke klasse dan ook op deze avond genoemd en met een medaille geëerd, uiteraard voor zover hun sportvereniging deze succesvolle sporters hebben aangemeld.

Alle clubs zijn inmiddels uitgenodigd om met voorstellen te komen voor nominaties en een opgave te doen van al hun kampioenen en kampioensploegen. De sluitingsdatum voor aanmelding is 15 september 2016.

De verkiezingen zijn bedoeld voor succesvolle sporters en sportteams, sporttalenten of mensen die op een andere manier belangrijk zijn voor de verenigingen en die in aanmerking komen voor een Waddinxveense sportprijs in hun categorie.

Er zijn dit jaar wederom zes categorieën:

  1. Sportploeg
  2. Sportman
  3. Sportvrouw
  4. Sporttalent t/m 13 jaar
  5. Sporttalent 14 t/m 19 jaar
  6. Sportvrijwilliger

De toegang is gratis en alle sporters, supporters en overige belangstellenden zijn van harte welkom.

Zie ook het promotiefimpje