Terugblik op de Sportweek

Home > Inwoners > Sport in Waddinxveen > Terugblik op de Sportweek

Terugblik op de Sportweek

Dit item is gearchiveerd op 24-01-2018

Zaterdag 17 september werd de sportweek feestelijk geopend door de wethouder Sport Brigitte Leferink op het Gouweplein in Waddinxveen. Vervolgens gaf dansstudio Da Dansa een leuke dansdemonstratie gevolgd door een sportmodeshow.

Gedurende de sportweek werden er allerlei activiteiten voor verschillende doelgroepen aangeboden. Er was minstens één activiteit per dag. Zo werd er bootcamp op het Gouweplein georganiseerd, een beweeg workshop voor cliënten van Ipse de Brugge en de Sportbus ging langs groep 8 van de Koning Willem Alexanderschool. Ook werden er tijdens deze week sportstrippenkaarten uitgedeeld waarmee jong en oud komende periode vrijblijvend een les kunnen meedraaien bij verschillende sportverenigingen.

Als afsluiting van de sportweek vond er een bubbelvoetbaltoernooi plaats voor kinderen van11 – 13 jaar oud op de voetbalvelden van ASW. De prijs werd uitgereikt door de burgemeester en met een korte terugblik heeft de burgemeester de sportweek officieel afgesloten. Kortom, het was een week waarin kinderen, volwassenen, senioren en mensen met een beperking kennis hebben kunnen maken met diverse sport- en beweegactiviteiten. In het kader van het Vitaal Sportbeleid wil de gemeente dit actief doorzetten de rest van het jaar doorlopend in 2017.